söndag 10 oktober 2010

Hälsning från Tromsö


Vi fick en hälsning från Clurige Casper i Tromsö. Han ser ju också jättefin ut. Vilken valpkull!!
Allt verkar gå fint med honom och hans nya familj. Han har ju också en snäll Bassetkompis,som tar hand om honom. Måste vara lättare för en liten valp att komma till sin nya familj om det finns en snäll hund i huset. Hundar vill ju helst vara med andra hundar.


Utom vår gamla Flisa då. Hon är så nöjd att valparna är borta! Hon tyckte att de var hemskt onödiga att ha! Ibland kunde hon leka lite, men mest morrade hon åt dem.

Sista dagarna har Flisa fått mer ont i sin höft eller i ryggen. Hon har ju artros i höften och någon sorts förträngning i ryggen.Höger bakben som varit problem länge följer inte alls med och hon har jätteont innan dagens värktabletter börjar verka. Måste uppsöka Djursjukhuset igen. Ska försöka få mer smärtstillande till henne. Alla i familjen är inte redo att ta beslutet att avliva henne.

Detta är baksidan av livet som hundägare. Det är vi som måste avgöra om livet skall fortsätta eller avslutas. Man vill ju inte att hon ska lida i onödan, men de dagar hon inte har ont är hon ju så glad och vill vara med på allt, så då känns det ju som att hon vill hänga med ett tag till. Vi får ställa vårt hopp till djursjukvården om lite effektivare värkmedicin .....

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar