lördag 23 oktober 2010

Envisa Ebba hälsar!!



Det kom en hälsning från Envisa Ebba nere i Tvärred. Hon berättar att hon spårat hare i nysnö.
(Konstigt år när det snöar så där långt söderut så här tidigt!) Bra för Ebba att få använda näsan. Det var säkert jättespännande att spåra!!
Hon har också en ny kompis i familjens katt. Det skulle Flisa veta vars främsta jaktobjekt nu när hon inte får jaga skogsdjur mer, är just KATTER! Går grannens katt förbi kan hon minsann springa trots sin utslitna höft! Så det är så bra för en liten valp att vänja sig vid alla sorters djur. Förhoppningsvis kommer inte Ebba att se katter som bytesdjur som man bara måste jaga upp i första bästa träd!
Ebba verkar ha funnit sig väl tillrätta i sin nya flock.De gillar henne trots att hon busar mycket och äter en del skor! Hon ser ut som Julia gjorde i den åldern, fast Julia var väl aldrig något busfrö direkt. Det värsta hon gjorde som valp var att äta upp fjärrkontrollen till TV:n. En ny kostade 700 kr. Så håll i fjärrkontrollerna alla valpköpare, även den timidaste valp kan få för sig att äta dyra hårda saker!!!
Annie

2 kommentarer:

  1. Härligt med valpar!
    Estrid bet sönder min mobil när hon var liten...
    Men det är nog det enda också.
    Värre med golvmopparna, de har amputerat en å annan barbie-docka :O)

    Kram på er!

    SvaraRadera
  2. Vår basset var svår på barbie-dockor. Groteskt. Man fick skynda sig och slänga de sorgliga resterna innan barnen kom hem...

    SvaraRadera