söndag 31 juli 2011

GRATTIS PÅ 1-ÅRSDAGEN!!


Fick en påminnelse av Alberts Matte i Danmark att valparna fyllde 1 år 27/7!!! Grattis allihop!! Hoppas att ni fick tårta med korv på, det är ni värda så duktiga och vackra och trevliga som ni har blivit!!Alla 7 verkar ha fått fantastiska hem med Mattar och Hussar som vill aktivera er och ställa ut er och spåra med er och jaga med er och som låter er vara med och det är ju det hundar vill, att vara med!!
Här är en liten valp, Busiga Bettan tror jag, strax innan leverans i september förra året.

Alla våra 3 hundar var med oss i Ljungdalen i förra veckan. Det roligaste var ju att gå på fjället tyckte allihop. Julia som annars tycker att det är helt onödigt med promenader, levde upp och sprang som en gasell över fjället. Vi gjorde så långa turer så att vi nästan blev oroliga över att valparna fick gå för långt. Men de verkade inte lida , jo lite när det regnade och blåste då la de sig ovanpå varandra i en videbuske och skrek. Herrans roligt var det med alla lämlar också! Julia dödade dem raskt om hon kom åt och Kajsa och Elof slogs om att äta upp dem! Mmmm, lämlar är gott sa valparna och tuggade så det knastrade lång väg. Hela tiden gjorde renarna oss sällskap och till Julias förtrytelse fick hon inte jaga dem alls, inte det minsta. Inte ens skälla på dem fick hon!
Så mycket fina blommor såg vi också. Orkidéer av alla de sorter och andra ovanliga blommor som vi tidigare bara sett i böcker.
Ja, sommarfjäll är härligt för både hundar och människor.
Nu är vi hemma på Kynakulle och jobbar med allt här men har också härliga dagar i solen!
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar