tisdag 16 augusti 2011

Valpsommaren är slut...

Elof och Kajsa tar här adjö på dörrmattan innan Elof for iväg...
Ja nu lider denna "valpsommar" mot sitt slut. Kvällarna börjar bli mörka, kräftfisket och pyschjakten är igång.
Usch vad fort det gick!
Elof och Joel har flyttat hem till Umeå igen. Joel har påbörjat sin Sverigeresa så Elof är i Hoting och leker med Märta och ett gäng hanhundar. (Man kan läsa om Jägmästarnas Sverigeresa på Sverigeresan1015.blogspot.com)
Kajsa har fått så långa ben så att folk tror att vi har en ny hund. Hon väger 15 kg och är 46 cm hög.
Det går alldeles för fort med valpar!!!
Kajsa har just nu ett oerhört intresse för allt med "vingar", från maskrosfjun till skator. Måntro om hon ska bli fågelhund!? Hon kommer ganska bra på inkallning, i alla fall om man har "Mamma Scan" i fickan. Hon kan sitt och sitt stanna kvar, ligga i soffan och är den keligaste hund vi har haft. Magen är bättre trots att hon fortfarande äter de mest konstiga saker hela tiden. Hur kan småsten, hästskit, grästovor, bark, ruttna äpplen etc etc vara så gott??

I förra veckan var Husse och jag i Aberdeen, så då passade syster och svåger hus och hundar. Det tyckte voffarna var helt ok. Sällskap hela dagarna och långa promenader. Härligt!

Kennelinspektionen dök upp här i somras också. Hjälp, tänkte jag, det ligger 4 hundlortar i hundgården! Men de tittade inte ens i hundgården utan var så nöjda med våra förtjusande hundar och en pratstund med mig. Trodde att det skulle vara jätteläskigt när de kom, men det var det inte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar