måndag 26 juli 2010

Tempen sjunker!


Idag regnar det.Bassetarna och jag fryser. Vi gillar ju värme! Så här på bryggan i solen trivs vi bäst. (Snörena med cd-skivor sätter jag upp för att skrämma måsarna med, om någon undrar över allt skräp på bryggan.Måsarna tror att de bor på vår brygga annars).
Idag tempar Julia 37,0. Börjar det närma sig då? Men hon äter allt hon kommer över och bäddar ingenstans. Fast hon rotar runt mycket i buskarna på tomten. Kanske hon letar efter en egen lya? Tänker hon dissa vår fina valplåda? Får väl ha koll på henne och inte lämna henne utan uppsikt.
Har tränat linförighet med Oya här på tomten. Gick jättebra även utan koppel. Måhända hon fattar någonting i alla fall....
Nu ska vi bara vänja henne av med att dra iväg efter grannens katt. En olat hon började med i förra veckan när husse som vanligt gick till brevlådan med henne lös. Hon försvann fort som en oljad blixt och katten också Och nu är hon beredd vid varje brevlådetur. Suck! Bretoner är läraktiga, både när det gäller bra saker och dumheter de hittar på själva!
Annie (som idag fryser)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar