tisdag 24 augusti 2010

Alla valpar är ännu inte sålda


Nu har vi 3 valpar tingade till familjer som efter mail-och telefonkontakt känns som jättebra familjer. Vi kan med trygghet lämna våra små "godingar" dit.
Jag brukar annars drömma små mardrömmar om att jag måste anställa 7 (!) privatdetektiver som kollar att mina valpar får det bra hos sina nya familjer. Men dessa tre får ett bra hundliv, det är jag säker på!
En hanne ska få leva vildmarksliv i nordnorge och få sällskap av en fin Basset Artesienherre. Den andre hannen ska bli dansk medborgare hos en mycket entusiastisk blivande hundfamilj. Och en tik ska få utforska skogarna i våra gamla hemtrakter i Lindesberg i Västmanland.
Men ingen har bestämt sig för de andra 4 flickorna. Så nu väntar vi med spänd förväntan på vem ska få ta hand om dem!
Lite konstigt är det med osålda Basset Artesienvalpar. Vi är enda kullen i Sverige, Norge och Danmark. När vi flera gånger parade Flisa hade vi valpköpare på tråden i långa banor innan vi ens visste om hon var dräktig. (Hon blev aldrig dräktig så då fick vi göra många blivande Artesienägare besvikna). Men nu finns det 4 förtjusande små flickor som vill komma till jakt och-eller-hundintresserade hem! Hör av er vetja!
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar